Ben je toe aan uitgebreider specialistisch advies? Bijvoorbeeld omdat je jouw woning wil voorbereiden op aardgasvrij wonen? BRES kan je daarmee heel goed ondersteunen.

Aan de slag met jouw woning

Je hebt je al goed laten informeren, je bent bijvoorbeeld naar een informatieavond geweest of hebt zelfs al een energiecoach laten komen. Dan weet je ongeveer wel wat je wilt en heb je wellicht een beeld bij de kleine en grote maatregelen die er allemaal in jouw woning genomen kunnen worden.

Maar welke zijn essentieel? met welke maatregelen moet je nu beginnen en wat kost dat precies voor jouw woning? En,  nu je er zo over nadenkt, kan de woning al die aanpasingen wel aan, constructief? Wanneer je eenmaal een besluit hebt genomen om aan de slag te gaan, loop je zo tegen een heel nieuw pakket vragen aan. 

Professioneel Plan van Aanpak

Onze professionals kunnen je hiermee verder helpen, door een Plan van Aanpak voor jou op te stellen. Dit plan geeft je advies op vijf verschillende vlakken: bouwkundig - installatietechnisch - energieopwekking/afgifte - financiering - subsidies

In dit Professioneel Plan van Aanpak staan de concrete stappen die je kunt nemen, op de juiste volgorde met een goed beeld van de te maken kosten. Daarbij wordt ook informatie gegeven over de eventuele subsidiemogelijkheden die bij de maatregelen in het plan horen. Op deze manier weet je precies wanneer je wat moet doen en kan je een goede inschatting maken van de duur en kosten van jouw project. 

Kosten

Aan dit Professioneel Plan van Aanpak zijn kosten verbonden. Elk plan is is maatwerk en kost tussen 350 en 550 euro, afhankelijk van jouw situatie en wensen.

Ga naar WoonWijs Breda en vraag een Professioneel Plan van Aanpak (specialistisch adviesgesprek) aan.