Infoavond Belcrum

 Registratie gesloten
 
0
Categorie
Bres Activiteiten
Datum
2019-05-29 19:30 - 22:00
Locatie
Belcrumhuis, Pastoor Pottersplein 12
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gemeente Breda werkt toe naar een volledig duurzame energievoorziening in 2044. Dat lijkt nog ver weg, maar er moet ook nog veel gebeuren.  De Bredase Energiecoöperatie BRES kan u helpen bij het verduurzamen van uw eigen woning. Dat begint altijd met energiebesparing en isolatie; en er zijn ook mogelijkheden om het huis voor te bereiden op verwarmen zonder gebruik van aardgas. Welke maatregelen kunt u daarvoor te treffen en wat levert het u op? 

29 mei: Informatieavond energieneutraal wonen 

Op woensdag 29 mei organiseert energiecoöperatie BRES een informatieavond over energieneutraal wonen. Hoe ziet de toekomst van de wijk Belcum eruit en wat kunt u nu al doen om uw woning goed voor te bereiden? De avond start om 19.30 uur in het Belcrumhuis, Pastoor Pottersplein 12. Voor vragen en aanmelden voor de informatieavond, kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek de duurzame pop-up store de Greenhopper

Vanaf 17 mei is de duurzame pop-up store van gemeente Breda, de Greenhopper, in de wijk Belcrum te vinden. Hierin kun je verschillende isolatie- en inrichtingsmaatregelen bekijken en allerlei apparaten zien, om je woning te verduurzamen en energiezuinig te maken. De Greenhopper is op bepaalde tijden geopend, zie http://bit.ly/Greenhopper

 
 

Powered by iCagenda