GroenLoket GroenPlein

 Registratie gesloten
 
0
Categorie
Bres Activiteiten
Datum
2017-12-14 19:00

In november opende GroenPlein zijn wekelijkse donderdag avond loket. Daar kun je dan terecht met al je duurzame vragen en ideeën. Wieke en Anouk van GroenPlein zitten er klaar om je verder te helpen.

We doen een greep. Waar moet ik zijn als ik wil profiteren van een collectief zonnedak? Bij welke autodeel project kan ik me aansluiten? Zijn er nog duurzame subsidies beschikbaar voor mijn zerofootprint-project en heb ik daar recht op? Met welke groenedaken initiatieven kan ik samenwerken?

Met alle duurzame vragen en verzoeken kun je dit jaar nog terecht op donderdag 21 december terecht bij GroenPleins GroenLoket. GroenPlein geeft er informatie en advies en wil je in ieder geval één stap verder brengen. 

In 2018 zitten we weer vanaf donderdag 11 januari voor je klaar. Geen tijd op donderdag? Ook op andere dagen kun je bij GroenPlein terecht. Laat jouw vraag of wens achter in de brievenbus en wij nemen contact met je op. Stel je jouw duurzame vraag liever snel online, dan kun je terecht op onze Facebookpagina of ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Over GroenPlein

GroenPlein is sinds 10 oktober, dag van de duurzaamheid, het nieuwe duurzaamheidsknooppunt van Breda. GroenPlein verbindt bewoners en ondernemers met Bredase initiatieven, bedrijven en energiecoöperaties en wil zo schakel zijn om met elkaar van Breda een duurzame stad te maken.

 
 

Powered by iCagenda